Skøn familevilla i grønne lejre

Velholdt 1½ plans rødstensvilla på 155 kvm beliggende i lukket vænge. Speciel designet og opført i 2002. Direkte adgang via stisystem til børnehave, skole, sportsanlæg, indkøb, togstation og den smukkeste natur. Alt sammen inden for en rækkevide på ca. 5. min på cykel eller til fods. Direkte togforbindelse til København på 37 minutter. En perfekt ramme for børnefamilien som ønsker grønne og trygge omgivelser og samtidig ønsker at være tæt på byen.

Beskrivelse af boligen
Fra hoveddøren træder du ind i den flisebelagte entré med god skabsplads til både sko og jakker. Indbygget vaskemaskine og tørretumbler. Fra entréen er der adgang til husets største badeværelse indrettet med lyse badeværelsesmøbler samt grå stenbordplade. Toilet, badekar og velholdt bruseniche. Fra entréen kommer du ind i husets hjerte – nemlig køkken/alrummet, som også ligger i forbindelse med stuen gennem franske døre. Her er en lys spiseplads som er afskærmet fra køkkenområdet med lys halvmur. Køkkenlåger og bordplade er udskiftet i 2018.  I forlængelse af køkkenet ligger også et ekstra værelse. Alle trægulve i stueetagen er skiftet i 2020. Overalt i stueetagen er der gulvvarme. Den lyse, sydvest-vendte stue ligger i en vinkel, som giver mulighed for både at have et sofaområde og en kontorplads eller TV-hjørne. Vinklen giver også mulighed for at etablere et evt. 5. værelse i huset.

Førstesalen rummer to lyse værelser på hver på ca. 14 kvm samt et tredje gavlværelse på ca. 15 kvm. Derudover et ekstra badeværelse med brus samt et mindre pulterrum. Alle trægulvene på førstesalen samt trappe er lyst fyrretræ, som er slebet og oliebehandlet i december 2020. I hvert rum på førstesalen er der indbyggede skabe med både hylder og bøjlestang, og skråvæggen er udnyttet med isolerede skunke til opmagasinering. Fra førstesalen adgang til loftsrum i hele husets længde med plads til yderligere opmagasinering.

Udenfor finder man en dejlig sydvest-vendt træterrasse på ca. 32 kvm bygget i 2015. Der er adgang til terrassen og haven fra køkken/alrum via dobbeltdør. Haven er en grøn oase, der er nem at holde – med enkelte frugttræer, bede og blomstrende stokroser hele vejen rundt om gavlen. Fra huset hovedindgang er der overdækket adgang til et isoleret værksted på ca. 15 kvm.

Huset opvarmes med gasfyr.